dinsdag 19 juli 2011

Terug van weggeweest

Zo de vakantie zit er weer op en we kunnen weer terug naar de orde van de dag, een enorme berg wasgoed...... Wat is dat toch altijd een tegenvaller als je weer terug komt. Net als het weer trouwens hier. De afgelopen 2 weken hebben we in Oostenrijk gezeten en hebben daar schitterend weer gehad. Het begon welliswaar met kou en een beetje regen maar dat was snel voorbij en de temperatuur steeg alleen maar tot voorbij de 30 graden. Wat wil je dus nog meer tijdens je vakantie. Had daarom ook medelijden met de mensen die in Nederland bleven en veel regen hadden. We hebben een lekkere tijd gehad en veel gedaan en gezien. Zal van de week mijn foto's uploaden van de camera en een kleine impressie hier laten zien.

Tijdens mijn vakantie is de nieuwe juli schets van Pien's Atelier online gegaan.

Tijdens ons weekendje weg in Drente hebben we het houten pad van Varkentje Theodoor in Orvelte gelopen. Theodoor was een varkentje wat graag een wild zwijn wilde zijn. Hij had een actief pad door een stukje bos gemaakt en kon daar even "wild" zijn. Ook de jongens konden even klauteren en klimmen over het pad en vonden het helemaal geweldig, vooral de verborgen geluidjes.

4 opmerkingen:

Margot zei

gaaf! ik vind de achtergrond erg leuk gedaan! dat zwarte streperige is dat een stempel?

Sandra zei

Wat een leuke lo. Van het pad had ik nog nooit gehoord. Die ga ik zeker onthouden!
Fijn dat je een mooie vakantie hebt gehad! Nog 1 week en dan heb ik ook eindelijk vakantie!

Thamar, zei

hoi hoi

Ja wat gaat het snel voorbij de vakantie je zit er lang naar uit te kijken maar voor je het weet is het alweer voorbij.
Gave LO ik ben heel benieuwd wat je allemaal voor mooie fotos hebt geschoten. Je heb in ieder geval weer veel scrapmateriaal.

gr Thamar

Els zei

Wat een schitterend mooie Lo heb je gemaakt. Het is een erg leuk pad om daar te lopen en klauteren. Leuk dat varkentje Theodoor. Groetjes Els