donderdag 29 april 2010

Nr. 60, 61 en 62

Het moet niet gekker gaan worden, nog een bericht van mij vandaag. Dit komt omdat de maand haast over is en ik nog 3 layouts heb liggen die ik voor het eind van de maand wil plaatsen. Alle 3 de layouts zijn gemaakt aan de hand van schetsen van The Scrappiest.
(Schets #60)
Nu het weer eindelijk weer beter is, zijn we druk bezig de tuin weer op orde te krijgen. Koen en Bart helpen ook graag een handje mee en hier zijn ze bezig met viooltjes zaaien en water geven.

(Schets #61)
Koen is heel fanatiek aan het rennen voor het goede doel. Met de hele school doen ze mee aan een sponserloop voor het Kankerfonds. Ieder jaar is er een wedstrijdloop van Parijs naar Rotterdam en Team Rhoon doet daar ook aan mee. Via de scholen zamelen ze geld in voor het goede doel en de kinderen hebben zo hun eigen mini Roparun in het park.
(Schets #62)
Afgelopen zaterdag hebben we de verjaardag van Koen gevierd voor zijn vrienden en vriendinnen van school. Hij is begin maart jarig maar in die periode zijn er nog 4 kinderen uit zijn klas jarig en allemaal nodigen ze elkaar uit zodat er haast geen vrije dagen over zijn. Omdat Koen graag zijn feestje buiten wil vieren hebben wij daarom maar besloten het te verplaatsen naar eind april. De kans op mooi weer is dan groter dan begin maart. En wat hebben we het getroffen, stralend mooi weer, gezellige kinderen en op het laatst een bont gezelschap. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.

7 opmerkingen:

Angelique zei

nou nou Brigitte wat een berichtjes ;-). Die arme Koen met zijn tandengeluk. Wel een leuk boekje heb je erover gemaakt. De layouts zijn stuk voor stuk heel gaaf.

Groetjes Angelique

Sandra zei

geweldige lo's! Kan niet anders zeggen!Complimenten!

Monique Liedtke zei

Jeetje wat heb jij hard gewerkt!!! Heel gaaf zeg! Ik vind vooral de layout gemaakt met schets 61 heel erg mooi!!!!

Lisa in Texas zei

Wow, great work using the sketches here! Love all the creativity especially love that clock! Too cute! Thanks for playing along with us at The Scrappiest!

Natasja zei

Geweldig weer !! Wat een leuke layout van Koen zijn partijtje !

Groetjes, Natasja

Liz Chidester zei

Oh wow! I love them all!!

Lisa Smith zei

What a bright and beautiful layout! LOVE IT!
http://lisasmith1019.blogspot.com/2010/06/zoo-71608.html