woensdag 24 augustus 2011

2010-2011

Zo de vakantie is weer over en we zitten weer een beetje in het school ritme. De jongens vinden het weer fijn op school en ik heb weer een beetje tijd om wat te bloggen.

Het scrappen staat nog steeds op een laag pitje maar ik heb de afgelopen weken wel mijn layouts voor The Scrappiest gemaakt.
Begin juni is de schoolfotograaf langs geweest op school en dan is het altijd maar weer afwachten hoe de mannetjes erop staan. Van te voren liepen ze thuis al geintjes erover te maken en hadden samen afgesproken om gekke bekken te gaan trekken. Ik was toch wel erg nieuwsgierig naar de resultaten en verbaasde me erover dat het zulke leuke foto's geworden zijn. Is er toch nog iemand die ze in het gareel krijgt op de foto.

Ik kwam erachter dat ik de voorgaande 2 weken ook nog niet hier had laten zien dus bij deze ook mijn uitwerking nog van schets #133 en # 132.Koen had in de vakantie geprobeert een schijfje citroen op te eten, met deze gekke bekken als gevolg.

Deze foto heb ik een aantal jaren geleden gemaakt in de dierentuin van Amersfoort. De leeuw lag zo heerlijk in het zonnetje te poseren.

2 opmerkingen:

marsha. zei

Hoi! Fijn dat je weer 'terug' bent! Wat is (vooral) Bart groot geworden! Leuke LO's :-).

Thamar, zei

hoi hoi

Ja het leven heeft weer regelmaat gekregen. ook wel weer goed.
Maar de LO zijn prachtig geworden de fotos ook moest er wel om lachen met de citroen.
gr Thamar