dinsdag 27 juli 2010

Veel inspiratie

Wat kunnen nieuwe foto's en een paar schetsen toch een hoop inspiratie opleveren. De afgelopen dagen heb ik lekker zitten scrappen samen met de jongens. Zij hebben ieder een eigen boek, een doos met stickers, plaatjes en stiften en kunnen daarin doen wat ze zelf willen. En zo af en toe verdwijnt er nog wel eens iets van mijn spullen in hun boeken. Vol trots moet ik dan om de zoveel tijd hun creaties bekijken. Kijk mam, net als in jouw boeken......

Zelf ben ik begonnen met de schets van Julie Bonner voor The Magpie Club.
Altijd als Bart bloemen ziet staan moet hij er een paar plukken. Niet alleen voor zijn moeder want als hij op school is vergeet hij de andere moeders op het schoolplein ook niet.


Daarna volgde de schets van The Scrappiest.

Koen onder een ijskoude douche. Hij wist niet precies wanneer de emmer ging vallen maar op zo'n snikhete dag was het wel een aangename verkoeling.Het verhaal van de vakantie komt van Bart. Hij had op een dag zijn schoenen uitgeschopt en daarbij was 1 schoen in de prullenbak gevallen. Hij had ons niets verteld en zelf ook niet zijn schoen uit de prullenbak gehaald. Gevolg was dus dat hij er geen erg meer in had en de prullenbak in de tussentijd geleegd was. Bij navraag bij de receptie bleek zijn schoen ook al met de vuilnisman mee te zijn. Daar gingen we dan met z'n allen naar de stad voor nieuwe schoenen. Geluk bij een ongeluk, in de stad bleken ze precies dezelfde schoenen te hebben alleen een maatje groter. Hopelijk doet hij er nu iets langer mee.


Net als vorig jaar hebben we deze keer ook de Hochalpenstrasse gereden. Slingeren over smalle weggetjes door de bergen. Erg mooi en dit keer was het erg helder en zonnig waardoor de bergen mooi in het zonnetje lagen. In vergelijking met vorig jaar was nu de Grossglockner wel goed zichtbaar.
Als Koen zo'n verrekijker ziet staan kan hij het niet nalaten om erdoor te kijken. Negen van de tien keer ziet hij er niets doorheen maar dit keer had hij geluk. Er was net iemand voor hem geweest die er geld in had gegooid en nu kon hij ook nog even genieten van het uitzicht.

4 opmerkingen:

marsha. zei

Zo... Dat is een flinke productie! Zo te zien is het een hele fijne vakantie geweest. En die schoen... ha, ha... dat verhaal gaat-ie nog lang horen!

Annemarie zei

Jeetje, jij bent goed bezig zeg!!
Btw, ik heb nog foto kunnen ontdekken waar jij op staat!!!

Sandra zei

wow! Mooie lo's weer! En het schoenenverhaal vind ik geweldig!

Angelique zei

Nou nou wat een productie, lekker hoor. En dat schoenenverhaal...hahaha die schoenen die weten wat dit jaar ;-). Youri laat ze tegenwoordig niet meer alleen ;-).

Grtjes Angelique