woensdag 30 juni 2010

B-Diploma

Naar deze dag heeft Koen uitgekeken. Afgelopen zaterdag was het dan zover, hij mocht eindelijk afzwemmen voor zijn B-diploma. Samen met beide opa's en oma's zaten we te kijken langs de kant naar de verrichtingen van Koen. Eerst 2 banen met lange broek, shirt en schoenen aan en daarna nog een paar banen alleen in zwembroek. Nog een keer onder water door het gat heen, op de buik uitdrijven, op de rug en nog even laten zien dat je kunt watertrappelen. Alles ging helemaal goed en aan het eind kreeg Koen zijn wel verdiende diploma. Gefeliciteerd knul!
En wat een geluk voor ons, we verruilen het zwembad nu voor de lijn langs het voetbalveld. Nu Koen zijn zwemdiploma's heeft kan hij eindelijk gaan voetballen, want 2 dingen op dezelfde dag gaat toch echt niet lukken.
Voor de layout heb ik gebruik gemaakt van de schets van Julie Bonner die ze maakte voor de Magpie Club. Het is al weer eventjes geleden dat ik een schets van haar gebruikte maar op de een of andere manier werken ze wel altijd prettig.

2 opmerkingen:

Julie Bonner zei

LOVE this - gorgeous papers & great added pen detail!!

Sandra zei

gefeliciteerd! Weer een mooie lo!