maandag 31 mei 2010

Geen kou meer!

Vandaag gaat het eindelijk gebeuren, iets waar ik al tijden naar uitkijk. De oude (uit 1984) verwarmingsketel gaat eruit en er komt een nieuwe! Je wilt niet weten hoe blij ik hiervan wordt. Geen getob met een lege olieketel midden in de winter, (hopenlijk) niet meer 3 dagen wachten op een monteur, (hopenlijk) geen valse beloftes meer, warm water als je onder de douche wilt stappen. Als het goed is zijn we vanaf morgen aangesloten op gas. Er zal een wereld voor ons open gaan. Wordt het hier dan ook modern???

Maar voor het zover is, zit ik nu nog even een dag zonder water en kachel. We hadden gehoopt op een zonnetje om warm te blijven maar ook die laat ons in de steek. Dan maar zo aan de strijk beginnen, krijg je het ook warm van. En daarna lekker nog wat schrappen aan het PAT album voor komend weekend. Mijn album is op de kaft na klaar dus daar ga ik vandaag aan beginnen.

Van het weekend heb ik ook nog lekker zitten scrappen. Had deze maand de schetsen van The Scrappiest al wel opgeslagen maar was er verder nog niet aan toegekomen. Maar van het weekend had ik ineens inspiratie en ben aan de slag gegaan. De ene layout na de andere en zo was het me toch nog gelukt om het voor het eind van de maand af te hebben.
(Schets #63)

(schets #64)


(Schets #65)


(Schets #66)

5 opmerkingen:

Natasja zei

Wat een heerlijk layouts met super foto's !! Zo te zien hebben ze zich vermaakt in de Julianatoren !

En wat leuk dat zijn nieuwe sproeikar gretig in gebruik werd genomen...

Monique Liedtke zei

Jeetje wat heb jij hard gewerkt!! en wat zijn ze weer leuk geworden, allemaal!!! Bedankt dat je zo enthuousiast mee doet met The Scrappiest!!
Groetjes, Monique

Sandra zei

Wow Brigitte! Wat een geweldige lo's allemaal! Super!
Ben heel erg benieuwd naar het PAT-album!

Enne....ben benieuwd hoe de moderne wereld je gaat bevallen :)

Groetjes Sandra

Unknown zei

hallo brigitte,
Nu ik weet wie er hier achter mijn favoriete blog stekkt wil ik zeker reageren. Toffe layouts, helemaal jij! heel mooi en onder ons gezegd ' je album voor de albumtrack is prachtig' groetjes annick

Liz Chidester zei

You sooo rock! These are all amazing!!