dinsdag 21 juli 2009

Lekker vies

Dat het hier echt een mannenhuishouden is, is me inmiddels wel duidelijk. Regelmatig wordt het door Bart en Koen even geroepen, wij zijn lekker met z'n vieren (incl. Timmie de kat) en jij lekker niet..... Ik ben het gewend en sta ook mijn mannetje wel als het moet.


Maar dat het echte jongens zijn wordt me ook steeds duidelijker. Zeker als ze buiten bezig zijn en er zijn plassen in de buurt. Ze beginnen nog erg voorzichtig, met de fiets of skelter erdoorheen. Maar al gauw gaan de fiets en skelter aan de kant, de schoenen en sokken uit en de broek omhoog. Op de blote voeten lopen ze achter elkaar aan door de plassen. Als de broeken goed doorweekt zijn dan gaat ook die uit en dan lopen ze daar samen in de onderbroek. De grootste lol hebben ze dan en zien er ook niet meer uit op het laatst. Gelukkig hebben we dan de tuinslang nog bij de hand.

4 opmerkingen:

Angelique zei

Wat leuk Brigitte, ik moet mijn jongen maar eens bij jou brengen, hij moet het bij ons thuis doen met de potjes nagellak en vies worden met je zussen in de plassen is er bij ons niet bij ;-) dat doen de meiden liever niet, hihihi. Leuk Layouts zijn het geworden.

Grtjes Angelique

Sandra zei

Wat een leuke lo's Brigitte! Nou ik weet wat me nog te wachten staat over een paar jaar.......

Groetjes Sandra

rita zei

Gefeliciteerd met je prijs! wat een leuke layout!En dan die layout's in de modder je ziet ze genieten!
Groetjes Rita

Natasja zei

Hoi Brigitte !!
Je hebt nog niet geblogt maar ik wil je nu eindelijk eens gaan feliciteren (het lukte op de camping niet) met je winnende layout!
Super !! Geniet ervan...