donderdag 27 oktober 2011

Nieuws over Pien's Atelier


We gaan een nieuwe weg inslaan. Verandering van spijs doet namelijk eten :-) .

Er is zoveel leuks in de wereld en dus ook op het internet. En na jaren ons geconcentreerd te hebben op alleen maar scrapbooken, kriebelt het enorm om ook andere creatieve technieken weer op te pakken; want we hebben ze voor het scrapbooktijdperk bijna allemaal al een keer geprobeerd. Dit alles willen we gaan combineren: leuke dingen op internet ter inspiratie zoeken en verschillende (eigen) creatieve dingen laten zien.

Daarnaast willen we op termijn de webwinkel weer openen (een webwinkel opnieuw opbouwen kost nu eenmaal veel tijd). Daar komen wat basis spulletjes in te staan, maar ook pakketjes, handgemaakte items en wat vintage spullen, want daar zijn we dol op!

Bij nieuwe plannen hoort een nieuwe naam en een nieuwe site. Graag verwelkomen we je op Pienuts ! Want het is tenslotte allemaal begonnen met Pien en we zijn nu eenmaal nuts about crafts! Op Pienuts zullen we dagelijks bloggen. We laten dan een leuk creatief project zien dat we op het www hebben gevonden, of iets dat we zelf gemaakt hebben. Heel veel inspiratie dus! Kom dus regelmatig langs als je niets wilt missen van al het moois dat er in de wereld gemaakt wordt. Wil je op de hoogte blijven van alles dat er bij Pienuts gebeurt, schrijf je dan in voor de Pienuts nieuwsbrief, via de knop in het menu.

Dit alles, betekent dat er aan de site van Pien's Atelier een einde gaat komen. Op 31-12-2011 gaat de stekker eruit. Dit is dan ook de laatste datum dat het forum toegankelijk zal zijn. Maar vanaf nu ben je dus al van harte welkom op Pienuts !

2 opmerkingen:

scrapsylz zei

Jammer hoor, want Piens forum stond toch echt bovenaan mijn lijstje van favo forums. De nieuwe site belooft veel goed, veel succes gewenst!

Thamar, zei

hoi hoi

Jammer is het als de stekker eruit moet. Er is zoveel energie in gegaan.
gr Thamar