woensdag 16 maart 2011

Slakkenjacht

Zodra ze de eerste slakken in de tuin zien, is de kust niet veilig voor deze beesten. De jongens vinden het prachtig om ze te vangen en in een bak te bewaren. En dan maar goed in de gaten houden dat ze niet uit de bak kruipen.
Als Koen een project op school heeft over de dieren in de tuin, gaan ze allebei heel fanatiek aan het zoeken. Iedere dag gaat Koen weer met een potje met slakken naar school. De juf is maar wat blij dat we zo'n grote tuin hebben.......

De bovenstaande layout heb ik gemaakt aan de hand van schets # 111 van The Scrappiest. Sinds afgelopen maandag staat deze schets op de site en je kunt nog tot eind van de maand meedoen en kans maken op een mooie prijs.4 opmerkingen:

Angelique zei

Wat een leuke layout en het onderwerp is ook erg leuk. Hier zijn/waren ze ook altijd druk met de slakken. Helaas voor hun en fijn voor ons zijn het er niet zoveel meer, er loopt sinds anderhalf jaar een egeltje hier in de tuin rond.

Groetjes Angelique

Thamar, zei

Wat een mooie lo. Ik vind de letters erg leuk met ribbels.

Bij ons glibber je er ook overheen wij hebben vooral naakt slakken. Toen william een jaar of drie was vond hij een slakkenhuis en hij keek erin en zei mama zie de slak is niet thuis!

leuk he. Zo hebben we allemaal wel wat met slakken.

gr Thamar

Lynette Jacobs zei

I love your little picket fence...gorgeous layout.

Laurajean zei

OMGoodness Bridgette, this is gorgeous girl, what a sweet layout :)