woensdag 16 februari 2011

Blogaward gekregen van Annemarie!


Deze blogaward heb ik van Annemarie gekregen, dank je wel daarvoor!

Je maakt een verwijzing naar de blog de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank ze op hun blog voor deze award (da's wel zo aardig!).

Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster blog' en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over.

Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs (makkie!).
Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou.

Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met deze blog in 't zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen. Blogs met tig volgers hebben ze niet nodig. Ik kom nog geregeld even op jullie blog kijken, om even inspiratie op te doen.

Ik wil hem graag doorgeven aan:


Angelique, Natasja en Rita omdat naast de verschillende scrapprojecten ook veel andere creatieve projecten staan die zeker de moeite van het bekijken waard zijn. Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje op het taartenblog van Angelique, om van te watertanden!

4 opmerkingen:

Angelique zei

Wat lief Brigitte. En ik moet dus nu echt mijn taartenblog gaan bijwerken ;-). Ik loop zwaar achter. Dank je wel, als ik wat meer tijd heb dan nu zal ik het berichtje op mijn blog plaatsen.

Groetjes Angelique

rita zei

Wat leuk! Bedankt Brigitte! Ik zet hem ook op mijn blog!
Groetjes Rita

Anoniem zei

Onwijs bedankt, Brigitte !

Ik hoop zo snel mogelijk het berichtje te plaatsen...

Groetjes, Natasja.

Natasja zei

Het vorige berichtje, dat was ik natuurlijk !!

Groetjes, Natasja