zondag 7 maart 2010

Lekker gescrapt

De afgelopen dagen heb ik weer lekker zitten scrappen. Op de verschillende sites die ik volg stonden zulke leuke schetsen waar ik gelijk mee aan de slag ben gegaan.
Als eerste heb ik deze layout gemaakt van een schets van The Scrappiest.

Op de foto zie je Bart met een rode pruik. Deze foto was een van de schoolfoto's die ik van hem kreeg dit jaar. Hij samen met de fotograaf wat grapjes aan het maken en liep gek te doen wat resulteerde in deze schoolfoto van hem. Natuurlijk zaten er ook nog gewone foto's bij maar ik was ook wel blij dat de fotograaf deze had afgedrukt.

De tweede layout die ik gemaakt heb is voor Sketch Inspiration. Ik volg deze site al een tijdje en iedere zondag kijk ik weer welke nieuwe schets er weer op de site staat. Altijd erg inspirerend.

Op de foto's Koen en Bart aan het bellen blazen in een glas met limonade. Ze kunnen het ook nooit laten om dit even te doen als ze een rietje in een glas krijgen. Zoveel bellen blazen tot aan het randje in de hoop dat het er niet overheen gaat.

De laatste layout is een dubbele. Op het forum van Pien's Atelier volgen we de schetsen van Project 12. Iedere maand een nieuwe dubbele layout over die betreffende maand. Zo heb je aan het eind van het jaar een compleet overzicht van het afgelopen jaar. Van januari moet ik nog een goede foto maken maar hier is alvast mijn uitwerking van februari.

En als laatste heb ik alvast een begin gemaakt aan het minialbum dat ik ga maken voor de online workshops bij Pien. Eind mei staan er weer 8 online workshops gemaakt door het design team op het programma en meer info daar over kun je hier vinden.

7 opmerkingen:

Sandra zei

Wat een mooie lo's weer Brigitte! Vooral die met de pruik. Super!

Ben benieuwd wat je voor ons in petto hebt eind mei!

Groetjes Sandra

Laurel zei

Cute, cute, cute! Love the paper and the details! thanks for playing at The Scrappiest.

rita zei

Wat een mooie layouts weer!
groetjes Rita

Natasja zei

Wat een grappige layouts ! Je bent weer lekker bezig geweest, Brigit !
Die onderste layout-lijn ligt hier ook te wachten...

Lisa in Texas zei

Beautiful layouts! I love the picture of you son with the wig! Thanks for playing along with us at the Scrappiest!

Monique Liedtke zei

Wat een ontzettend leuke layouts heb je gemaakt, stuk voor stuk!!! Die foto met die oranje pruik is helemaal geweldig! Leuk dat de fotograaf die ook gemaakt én afgedrukt heeft!
Bedankt voor het meedoen met The Scrappiest!!

Liz Chidester zei

Oh my gosh, how perfect is this!! I love it!