dinsdag 22 december 2009

Update

Ja, ja ik ben er nog. Niet in de zak van Sinterklaas mee naar Spanje gegaan maar gewoon ingesneeuwd hier in Nederland.

Overal op de verschillende blogs zie je de prachtige winterlandschappen voorbij komen maar voordat ik mijn foto's laat zien, zal ik eerst even een update geven wat van wat we de periode daarvoor allemaal gedaan hebben.

In november hebben we met het team van Pien 2 gezellige Album Track dagen gehad in Nederhorst den Berg. Een compleet album in een dag. Dit is de voorkant van mijn album geworden, wil je het hele album zien, kijk dan hier.
Voor het volgende weekend stond de Ranger workshop op het programma. Ik heb dit voorbereid voor Regina maar door omstandingheden is de workshop verschoven naar 6 februari maar ik kan je alvast wel laten zien wat we gaan maken. Wil je ook zo'n huisje maken kom dan gezellig naar de workshop. Waarschijnlijk zullen de gegevens binnenkort wel op de site staan.
In datzelfde weekend zaten we ook met z'n allen in het zwembad. Koen moest onder het oog van Sinterklaas en Zwarte Piet afzwemmen voor zijn A diploma. Vooraf was hij best wel een beetje gespannen maar hij heeft erg goed zijn best gedaan en trots nam hij na afloop zijn diploma in ontvangst. Het Sinterklaasfeest thuis en op school bracht voor de jongens ook de nodige spanning met zich mee. Dagen van te voren waren ze in de weer met hun schoenen, lijstjes, tekeningen en mandarijnen. Het Sinterklaasjournaal was iedere avond vaste prik en op school werd het nog eens dunnetjes overgedaan. Heel leuk hoe ze daar op inspringen. Met als hoogtepunt een bezoek van Sinterklaas vrijdag op school. 's Ochtends hadden we hem al voorbij zien rijden met paard en wagen, 2 Zwarte Pieten erachter op de brommer dus dat kwam wel goed hij was in de buurt. Zaterdags zou hij voor cadeautjes thuis zorgen. Koen zou het allemaal wel even in de gaten houden en de hele dag voor het raam blijven zitten. Wat jammer nou dat er toch net een moment was dat hij even niet oplette......Piet weer gemist!
We zijn allemaal erg verwend en hebben voorlopig weer genoeg om mee te spelen. Zelf heb ik een boek gekregen voor mijn nieuwe camera. Nu kan ik op mijn gemak alle mogelijkheden uit gaan proberen.

Het weekend na Sinterklaas hebben we snel even tussen de verjaardagen door een kerstboom gekocht bij Intratuin. Tenminste het was de bedoeling om het even snel te doen maar met al die leuke kerstversieringen kom je er nauwelijks doorheen. Het kerstdorp en de treintjes blijven altijd leuk om te zien en er is altijd wel iets wat je de vorige keer niet gezien hebt.
Maar toen we eenmaal een boom hadden uitgezocht en opgezet hadden thuis konden we ook de ballen gaan verven. Hoewel het niet alleen de ballen waren die geverft werden......
Zo de boom staat, de ballen en slingers hangen erin en de overige decoraties staan in de kamer. Beide jongens hebben kerst gevierd op school. Koen had woensdagavond kerstviering in de kerk en vrijdagochtend had hij kerstmarkt op school. Vooraf is hij in de klas druk aan het knutselen geweest en dat konden de ouders tijdens de kerstmarkt kopen. De opbrengst was voor het goede doel. Bart had een kerstontbijt op school. Hij heeft lekker zitten smullen en daarna hebben ze met z'n allen rond de kerstboom een kerstverhaal gelezen. Een goed begin voor de vakantie.

En wat wil je dan nog meer als er aan het begin van de vakantie ook nog zoveel sneeuw valt. Beter kun je het dan toch niet hebben.
In de tussentijd heb ik ook nog een aantal layouts gemaakt maar daarover later meer.

4 opmerkingen:

Angelique zei

Joehoe ook Koen heeft zijn diploma. Wat goed, gefeliciteerd nog. Leuk om allemaal te lezen. En wat heb je mooie foto's gemaakt. Tja dat is natuurlijk een heel groot voordeel van het wonen op het platte land ;-). Geniet lekker van de vakantie en ik ben benieuwd naar je layouts.

Grtjes Angelique

Sandra zei

Hoera voor Koen en zijn zwemdiploma!

ja het zijn drukke tijden! De albumtrack was erg leuk en je album ook. Moet tot mijn schande bekennen dat ik er nog geen steek verder mee ben gekomen...... Mijn moeder en tante heb ik wel geholpen hun album af te maken.
Fijne feestdagen.

Groetjes Sandra

Natasja zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Natasja zei

Wat een mooie kunstwerkjes voor in de boom! Koen, gefeliciteerd met je diploma.

Brigit, je hebt zo te zien niet stil gezeten, ik ben benieuwd naar je layouts!

Natasja.