donderdag 28 mei 2009

April

Mijn layouts voor de maand april staan al weer eventjes in de gallerij bij Pien maar ik heb ze nog niet hier laten zien.

Van Regina had ik een scrappakket gekregen van Cosmo Cricket Lil' Man en een transparant minialbum en dit is wat ik ermee gemaakt heb.

Als eerste heb ik een mini album gemaakt met de dingen die Koen leuk vind op 6 jarige leeftijd. Sinds zijn 3e jaar hou ik dat bij en de vorige keren heb ik er gewoon layouts van gemaakt.

Van het overige papier uit de kits heb ik de volgende layouts gemaakt.
Vorig jaar zijn we bij de Red Bull Airrace in Rotterdam gaan kijken. Vlak na de betaalzone hadden we een mooie plek kunnen vinden waar we goed zicht hadden op de finish. Precies voor onze neus maaktten de vliegtuigen een looping en dat ging gepaard met veel rook en herrie.

Gluren naar de mannen met de tractor die naast onze tuin druk aan het werk zijn op het land.


No girls allowed gaat over het mannenhuishouden wat er hier is. Met 3 mannen (groot en klein) om me heen heb ik niet veel te vertellen. En dat laten ze me op speelse wijze soms ook weten. Dan is het echt 3 tegen 1. Maar als er dan geklust wordt door de mannen dan laten ze toch ook wel weer zien dat ik toch wel invloed heb op de mannen. Bedankt Bart.

2 opmerkingen:

Angelique zei

Wat heb je leuke LO's en een leuk minialbumpje gemaakt. Heel erg leuk thema zo. En die bloem op het mannengereedschap is helemaal geweldig.

Grtjes Angelique

Natasja zei

Wat een gave layouts en mini boekje !!

Liefs, Natasja.